Over ons

Wij geloven in ons eigen DNA

Succesvolle bedrijven hebben 1 ding gemeen: het bedrijfs-dna is het uitgangspunt voor alles wat ze doen. Helaas ontbreekt deze focus bij veel organisaties. Dit in combinatie met de complexiteit van het sales- en marketinglandschap kan leiden tot grote uitdagingen voor bedrijven. Daarom hebben wij re-dna opgericht: om organisaties te helpen hun unieke bedrijfs-dna te ontdekken en op basis hiervan een succesvolle groeistrategie te ontwikkelen.

Verfrissend

Re-dna zorgt voor vernieuwing! Met onze specialisten zitten we bovenop de laatste trends en ontwikkelingen binnen het veranderlijke landschap van sales & marketing.

Hands-on

Strategie is leuk, maar we willen gewoon resultaten! Hands-on als we zijn zorgen we voor resultaat, maar zetten “along the way” wel iets neer wat resultaten oplevert voor de langere termijn.

Autonoom

Wij zoeken de beste groeistrategie die past bij jouw organisatie! We zijn daarbij niet gebonden aan bepaalde tools en technieken.

Energiek

We zijn niet te stoppen! Dat is nu eenmaal een feit. Als je elke dag van je passie je werk mag maken dan heb je het goed voor elkaar toch? En geloof ons, die energie werkt aanstekelijk!

Bekijk onze aanpak...

Bekijk het team

Gratis Strategiesessie

Vraag vandaag nog uw gratis strategiesessie aan